Όροι & Προυποθέσεις

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που ορίζονται παρακάτω ισχύουν για όλες τις εμπορικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας 3dpg.gr, αρχής γενομένης από τις 6 Ιουνίου 2015.

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις ρυθμίζουν όλες τις συναλλαγές μεταξύ των πελατών που γίνονται μέσω της ιστοσελίδας 3dpg.gr και του πωλητή, δηλαδή την  Ελληνική Εταιρεία ADDinvent3D Ι.Κ.Ε. ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας του 3dpg.gr (3D εκτυπωτές Ελλάδας) και της ADDinvent3D μάρκας Εκτυπωτών.

Οι όροι αυτοί ισχύουν για όλους τους πελάτες, ανεξάρτητα από την χώρα της παραγγελίας, και είναι πάντα σε ισχύ, εκτός και αν έχει προηγηθεί ακύρωση πριν από την αποστολή της παραγγελίας. Ακύρωση μπορεί να ζητηθεί από τους πελάτες στέλνοντας email στο sales@3dpg.gr.

Οι Γενικοί Όροι δύνανται να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Ως εκ τούτου, οι πελάτες οφείλουν να διαβάζουν τους όρους, κάθε φορά που είναι να κάνουν μια νέα αγορά. Οι νέοι όροι θα ισχύουν από τη στιγμή που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.

Όταν ο πελάτης τοποθετεί την παραγγελία, πρέπει να αποδέχεται αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, κάνοντας κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο κουμπί Ολοκλήρωση Παραγγελίας. Στην περίπτωση που παραλειφθεί η ανάγνωση τους, αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση ότι οι όροι είναι σε ισχύ.

Παραγγελίες μπορούν να τοποθετηθούν 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, μέσω του δικτυακού τόπου 3dpg.gr. Για να πραγματοποιηθεί μια παραγγελία, οι πελάτες δεν υποχρεούνται να δημιουργήσουν λογαριασμό, συνίσταται όμως, προκειμένου να επωφεληθούν από τις σχετικές παροχές. Οι πελάτες θα πρέπει να εισαγάγουν τα ακόλουθα στοιχεία για λόγους ασφαλείας και προκειμένου να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό:

 • Όνομα και επώνυμο
 • Αριθμό τηλεφώνου επαφής με τον πελάτη.
 • Μια φυσική διεύθυνση παράδοσης.
 • Μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επιβεβαιωθεί η παραγγελία.

Μόλις η παραγγελία τοποθετηθεί, δεν θα προχωρήσει μέχρι την ολοκλήρωση της πληρωμής. Μόλις η πληρωμή ολοκληρωθεί, ο πελάτης θα λάβει ένα email επιβεβαίωσης στο οποίο πρέπει να επαληθεύσει ότι οι παρεχόμενες πληροφορίες είναι σωστές.

Τα μέτρα αυτά είναι αναγκαία για να αποφευχθεί ενδεχόμενη τραπεζική απάτη, για την ασφάλειά των πελατών, καθώς και την αποφυγή πιθανών λαθών στην αποστολή παραγγελίας.

Οι παραγγελίες που υποβάλλονται πριν τις 16:00 θα επεξεργάζονται κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας. Για παραγγελίες που τοποθετούνται μετά τις 16:00, αυτές θα επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Τυχόν πρόσθετες επιβαρύνσεις που προκύπτουν από τον επιλεχθέντα τρόπο πληρωμής, όπως τραπεζικά τέλη / χρεώσεις για καταθέσεις (τράπεζα σε τράπεζα συναλλαγών), τέλη πιστωτικών καρτών / επιβαρύνσεις από την πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή PayPal τέλη / επιβαρύνσεις, επιβαρύνουν τον αγοραστή και θα λαμβάνονται υπόψη κατά την πληρωμή.

Η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε δεν παρέχει άτοκα τρόπους πληρωμής. Εάν ένας πελάτης επιθυμεί να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια με την ADDinvent3D Ι.Κ.Ε., θα  πρέπει να διαπραγματευτεί με την τράπεζα, προκειμένου να παράσχει έναν τέτοιο τρόπο πληρωμής (για κατοίκους της Ελλάδας που έχουν λογαριασμό στην ίδια τράπεζα συνεργασίας της ADDinvent3D Ι.Κ.Ε.).

Υπάρχει περίπτωση κάποια προϊόντα να αναφέρονται στην ιστοσελίδα ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμα. Τα προϊόντα αυτά ο πελάτης έχει την δυνατότητα να τα παραγγείλει εκ των προτέρων και να τα παραλάβει αμέσως, όταν αυτά θα είναι διαθέσιμα. Για τέτοιες παραγγελίες η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε. υποχρεούται να ενημερώσει τον πελάτη σχετικά με την πιθανή ημερομηνία παράδοσης. Όλες οι παραγγελίες που περιέχουν τα προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας, θα υποβληθούν σε επεξεργασία και θα ολοκληρωθούν μόνο αν ο πελάτης συμφωνήσει με την ημερομηνία παράδοσης και κατόπιν εξόφλησης του ποσού πληρωμής.

Τα προϊόντα που είναι αναρτημένα στην 3dpg.gr ιστοσελίδα περιλαμβάνουν εικόνες. Ωστόσο, μόνο η εικόνα του ίδιου του προϊόντος, θα πρέπει να θεωρείται ως συμβατικά δεσμευτική. Τα εξαρτήματα ή τα στηρίγματα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες είναι μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς και μπορεί να διαφέρουν από την τελική παρουσίαση του αντικειμένου.

Η ADDinvet3D Ι.Κ.Ε. κατασκευάζει, ή σχεδιάζει, ή συναρμολογεί όλα τα προϊόντα που φέρουν το εμπορικό της σήμα και παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές, τη χρήση και τις φυσικές διαστάσεις τους, καθώς και άλλα δεδομένα. Σαν κατασκευαστής, μπορεί ως εκ τούτου να επιβεβαιώσει την εγκυρότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών. Υπό συστατικά των προϊόντων ADDinvent3D μπορεί ή να μην έχουν την ίδια απόδοση αν έχουν κατασκευαστεί από άλλους.

 

Τιμές

Οι τιμές αναγράφονται σε ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Το κόστος της υπηρεσίας παράδοσης χρεώνεται στον πελάτη και προστίθεται στο συνολικό ποσό της επιλεγμένης παραγγελίας. Η τελική τιμή (το σύνολο των τιμών των προϊόντων και το κόστος της υπηρεσίας παράδοσης) θα εμφανιστεί πριν από την επιβεβαίωση και οριστικοποίηση της διαδικασίας παραγγελίας.

Οι διαφημιζόμενες προδιαγραφές και οι τιμές μπορεί περιστασιακά να περιέχουν υπολογιστικά ή ανθρώπινα λάθη. Σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις, η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε. θα εντοπίσει τυχόν εσφαλμένες τιμές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επαλήθευσης. Εάν η σωστή τιμή είναι υψηλότερη από την τιμή που διαφημίζεται στο κατάστημα, η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε. θα απευθυνθεί στον πελάτη για την εν λόγω διαφορά και θα προσφέρει τη δυνατότητα ή να συνεχιστεί η αγορά, στη σωστή τιμή, ή να ακυρωθεί η παραγγελία. Εάν η σωστή τιμή είναι χαμηλότερη από την τιμή που διαφημίζεται, η Εταιρεία θα χρεώνει τη χαμηλότερη τιμή, θα επιστρέφει τη διαφορά, αν η πληρωμή έχει ήδη ολοκληρωθεί, και στη συνέχεια θα προχωρήσει στην παράδοση της παραγγελίας.

Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ)

Ο δικτυακός τόπος 3dpg.gr είναι για μεμονωμένους πελάτες. Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε παραγγελία πραγματοποιηθεί μέσω αυτής της ιστοσελίδας, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει στο τελικό ποσό και τον αντίστοιχο ΦΠΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας), σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Οι εταιρείες με Αριθμούς Φορολογικού Μητρώου που επιθυμούν τα τιμολόγια τους χωρίς ΦΠΑ, θα πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με το sales@3dpg.gr και να δώσουν τις παραγγελίες τους.

 

Τρόποι πληρωμής και τιμολόγησης

Υπάρχουν τρεις τρόποι πληρωμής για τοπικές και διεθνείς παραγγελίες:

 • Πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα VisaMasterCardMaestroAmerican ExpressDiners μέσω του ηλεκτρονικού περιβάλλοντος πληρωμής e-commerce της Alpha Bank.
 • Tραπεζικό έμβασμα
 • Πληρωμή μέσω PayPal

Μόλις η τράπεζα ή άλλος χρηματοπιστωτικός οργανισμός του πελάτη επιβεβαιώνει την πληρωμή, η παραγγελία θα υποβάλλεται σε επεξεργασία.

Συνεργαζόμενες τράπεζες:
Alpha Bank :
IBAN: GR3501401100110002320017423  Δικαιούχος:ADDINVENT3D I.K.E.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε. δεν επεξεργάζεται την διαδικασίας ηλεκτρονικής πληρωμής, ούτε αποθηκεύει πληροφορίες που σχετίζονται με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Εάν επιλέγεται πιστωτική / χρεωστική κάρτα ως μέσο πληρωμής, ο πελάτης ανακατευθύνεται σε ασφαλή ιστοσελίδα e-commerce της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τη συναλλαγή για λόγους ασφάλειας, αν υπάρχει οποιαδήποτε υποψία δόλιας εργασιών.

Η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε. εκδίδει ηλεκτρονικό τιμολόγιο και καθώς και φυσικό τιμολόγιο, αν το ζητήσει ο πελάτης.

 

Παράδοση και Αποστόλη

Όλα τα εμπορεύματα που στέλνονται με ταξιδιωτικό μέσο γίνονται με τα έξοδα και την ευθύνη του αγοραστή. Μετά την παράδοση του εμπορεύματος στην υπηρεσία ταχυμεταφορών, η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για τα αγαθά και τον τρόπο και την κατάσταση που παραδόθηκαν.

Ως εκτιμώμενος χρόνος αποστολής, ορίζεται ο χρόνος που χρειάζεται για να παραδοθεί το εμπόρευμα στην courier / ναυτιλιακή εταιρεία. Κάθε πρόσθετη επιβάρυνση των καθυστερήσεων είναι στην υπαιτιότητα του courier / ναυτιλιακή εταιρεία και δεν φέρει καμία ευθύνη η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε.

Προϊόντα που αγοράστηκαν από την ιστοσελίδα 3dpg.gr θα παραδοθούν στη διεύθυνση που υποδεικνύεται από τον πελάτη κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Είναι ευθύνη του πελάτη να παρέχει ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες, όπως το όνομα της οδού, ο ταχυδρομικός κώδικας, η πόλη και έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου. Η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε. δεν θα ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση ή επιπλέον επιβαρύνσεις, που οφείλονται σε εσφαλμένη ή ελλιπή διεύθυνση που δόθηκε από τον πελάτη.

Οι παραγγελίες δύναται να αποστέλλονται με τη Γενική Ταχυδρομική.

Παραγγελίες μεγάλου βάρους όπως μηχανήματα τρισδιάστατης εκτύπωσης δύναται να αποσταλούν μέσω ΚΤΕΛ με την ανάλογη επιβάρυνση. Η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε. δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για το ωράριο αναχώρησης ή για το πρόγραμμα δρομολογίων του ΚΤΕΛ ή για την κατάσταση των εμπορευμάτων κατά την διάρκεια της μεταφοράς τους.

Για παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Αττικής και σε συγκεκριμένους Ταχυδρομικούς Κωδικούς προσφέρουμε δωρεάν αποστολή όλων των παραγγελιών ανεξαρτήτου κόστους με δικά μας μέσα. Συνήθως είναι και οι πιο γρήγορες αποστολές, με δυνατότητα ακόμα και παράδοσης την ίδια μέρα.

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας  στην διεύθυνση που αναγράφεται στην σελίδα επικοινωνίας μας κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας.

 

Επιστροφές

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα που παραλάβατε, έχετε το δικαίωμα μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας να μας τα επιστρέψετε στη αυθεντική τους συσκευασία και κατάσταση και να ζητήσετε επιστροφή ολόκληρου του ποσού που χρεωθήκατε εκτός των εξόδων μεταφοράς. Σε περίπτωση επιστροφής με τραπεζικό έμβασμα(ή άλλου τρόπου πληρωμής με τον οποίο εκπίπτουν έξοδα συναλλαγών) τα έξοδα τέτοιας κίνησης επιβαρύνουν τον πελάτη. Κάνουμε ότι μπορούμε για την δική σας εξυπηρέτηση και θα προσπαθήσουμε για την επίλυση κάθε προβλήματος με την παραγγελία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από το 3dpg.gr καλύπτονται από την επίσημη εγγύηση του επίσημου κατασκευαστή που καλύπτει τις πιθανές κατασκευαστικές ατέλειες, κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, όπως αυτή ορίζεται από το ευρωπαϊκό δίκαιο.

3D Κιτ Εκτυπωτή

Η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε. εγγυάται για όλα τα μηχανικά και τα ηλεκτρικά εξαρτήματα που παρέχονται με το κιτ (ή μεμονωμένων εξαρτημάτων) για 30 ημέρες μετά την παράδοση της παραγγελίας. Αν έχετε λάβει ένα κιτ με ελαττωματικό / ελαττωματικά / τμήματα που λείπουν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο support@3dpg.gr μέσα σε 30 ημέρες. Εάν διαπιστωθεί ότι ένα στοιχείο είναι ελαττωματικό, η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε. θα σας παραδώσει το ανταλλακτικό (ή το αποδεκτό υποκατάστατο,  ανακαινισμένο «σαν καινούριο» στοιχείο), χωρίς όμως την υπηρεσία εγκατάστασης των ελαττωματικών εξαρτημάτων. Η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε. δεν είναι υπεύθυνη για την αντικατάσταση των εξαρτημάτων καθώς και αν αυτά σπάσουν κατά τη συναρμολόγηση. Το εξάρτημα πρέπει να θεωρηθεί σαν ελαττωματικό από την ADDinvent3D Ι.Κ.Ε.

Συναρμολογημένοι 3D Εκτυπωτές

Όλα τα ADDinvent3D προϊόντα που είναι συναρμολογημένα, όπως οι 3D εκτυπωτές, πωλούνται και ως κιτ 3D εκτυπωτή με τη διαφορά ότι υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση λόγω της συναρμολόγησης του εκτυπωτή. Οι εγγυήσεις που ισχύουν για τα κιτ των 3D εκτυπωτών ισχύουν και για τους συναρμολογημένους 3D εκτυπωτές. Επιπλέον, παρέχεται, με την αγορά ενός συναρμολογημένου 3D εκτυπωτή, ο έλεγχος ότι έχει λάβει τις κατάλληλες ρυθμίσεις για την σωστή εκτύπωση. Όλοι οι συναρμολογημένοι 3D εκτυπωτές μετά τον έλεγχο αποστέλλονται με το αντικείμενο ελέγχου των ρυθμίσεων του, τυπωμένο στην πλάκα εκτύπωσης (το στοιχείο μπορεί να αποσπαστεί από την πλάκα εκτύπωσης, κατά τη διάρκεια της αποστολής του).

Αποποίηση Ευθύνης κατά την συναρμολόγηση και λειτουργία

ΚΙΤ: Αν παραγγείλετε ένα κιτ 3D εκτυπωτή, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι έχετε τη δυνατότητα να συναρμολογήσετε το κιτ μόνοι σας, καθώς και να ευθυγραμμίσετε σωστά την πλάκα εκτύπωσης του εκτυπωτή 3D. Τα αποτελέσματά σας μπορεί να διαφέρουν από αυτά άλλων. Ως εκ τούτου, η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε. δεν εγγυάται την τεχνική επάρκεια των πελατών της, ούτε εγγυάται για την ποιότητα των εκτυπώσεων που παράγονται από πακέτα που έχουν συναρμολογηθεί από τον πελάτη. Από την στιγμή που το κιτ ανοιχθεί και ξεκινήσει η συναρμολόγηση, δεν θα έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε αυτό το κιτ και να διεκδικήσετε οποιαδήποτε επιστροφή ποσού.

ΌΛΟΙ ΟΙ 3D ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ: Παρακαλώ ελέγξτε την πολιτική επιστροφής μας πριν από οποιαδήποτε παραγγελία 3D εκτυπωτή / 3D Κιτ εκτυπωτή.

Η ADDinvent3D Ι.Κ.Ε. δεν προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη.

Η εγγύηση δεν θα ισχύει για:

 • Μηχανήματα ή εξαρτήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο.
 • Δαπάνες που σχετίζονται με την περιοδική συντήρηση, την επισκευή ή την αντικατάσταση των εξαρτημάτων από οποιαδήποτε φθορά.
 • Τα κινούμενα μέρη.
 • Τα εκτεθειμένα ηλεκτρονικά.
 • Αναλώσιμα μηχανημάτων.